B18 » Blog Archive » Vi står for underholdningen til festen!

Vi står for underholdningen til festen!

Skal du arrangere fest eller bryllup? B18 står for underholdningen med låter fra de siste 4 tiår.

B18 spiller kjent musikk fra de siste fire tiåra, og reprotoaret passer ypperlig til bryllup og andre arrangementer. Med B18 vil du gjenoppleve mange sjangere for de fleste mellom 25 og 70 år. Det er derfor vanskelig å gi oss noen merkelapp, men drivende rock’n roll, listepop, country-hits, folksongs og vakre ballader kan være noen stikkord. Og at det vil rykke litt i dansefoten til noen og enhver garanterer vi! Noe som skiller oss litt ut fra andre band i vår bransje er bruken av elektrisk fiolin og mandolin, som bidrar til en spennende og»ny» sound på kjente låter.
Vi spiller mest på arrangementer i privat regi, som firmafester, brylluper og bursdagsfeiringer, men som innehaver av et utested med live musikk bør du absolutt vurdere å booke oss. Vi holder til i Oslo, men påtar oss også oppdrag i hele Akershus, Østfold, Vestfold, samt i sørlige områder av Buskerud, Oppland og Hedmark.
Bandmedlemmene har alle vært utøvende musikere det meste av sitt voksne liv, både på profesjonell- og amatørbasis. Bandet ble dannet i 1994.